Friday, 30 September 2011

kOlOkiUm...

 Assalammualaikum W.B.T~

kolokium Pra-U SMK Majakir, Papar...
                       
kami diberi tugasan sama seperti di Univrsiti... yang digelar.. assignment... tapi bezanya... kami berkumpulan... dan tugasan kami dalam skop yang kecil... maklumlah pecubaan pertama.. hhe.. sedah sekian lama kami bertungkus lumus menyiapkan tugasan yang diberikan.. akhirnya.. masa menghantar kertas kerja kami kepada cikgu yang bertanggungjawab mengurus kolokium.. dan kertas kerja kami diterima tanpa banyak masalah..
     kami memilih tajuk "persepsi pelajar Pra-U SMK Majakir terhadap makanan segera"



hm... tadi first time b'cakap...
GAGAP!!!!... nampak sangat TAKUT.. hahhha =)
                                           neh lah gambar kumpulan ak.. kumpulan 7... hahha..
dari kiri: Nazira, Azilah, Cikgu Junaidi, Nurizzat & AKU... hhe...

                  hah!.... yang gambar sebelah kanan ne.. Azilah, kalau takda dia.. abeslah kumpulan kami...
                     orang harapan ne... dia yang banyak buat kerja dalam kumpulan kami...
p/s*jangan salah erti arr... bukan kami tiada buat... kami pun ada tolong bah...*

 yang sebelah kiri ne plak.. namanya nur izzat.. tengok muda.. Ada "NUR" kan.. hha...
                   dia classmate ak.. budak kelas 4.. tapi bidang lain,, dia ambil kesusasteraan, aku pula ambil geografi..
                 dya ne ketua kumpulan kami....
hohoho~ ter'Baeek...


                                        ne lagi satu, yang ne pun satu kumpulan dengan kami, nama dia Nazira, hm... dia ne.. macam pemalu jak.. tp... pandi ne dia... biasa la.. budak kelas 2... hm.. sama  dengan Azilah.. 




             dan.. yang berbaju melayu ne lah aku.. ar macam semat kan??.. haha puji diri sendiri...
                          ak dalam pembentangan selaku pembentang pertama... hari.. orang first.. agak takut la... tapi aku yang suka rela mau jadi pembentang prtama... hhe.. cabar diri sendiri... lawan kelemahan...
   





                  hari isnin ne bersamaan dengan 2 oktober 2011.. merupakan hari pembentangan kolokium untuk semua budak Pra-U atas disekolah kami...
         kumpulan kami berharap sangat supaya pembentangan kami nanti berjalan dengan lancar... harap2 tiadalah halangan atau dugaan..

       okaylah sampai disinilah cerita aku... doakan kumpulan kami berjaya... masuk final dan dapat tempat pertama ... oh.. terlupa hari isnin ne.. kira macam saringan utk kami..untuk kelayakan ke final.. hanya 5 kumpulan yang layak ke  final.. &.. hanya juara dan naib juara saja yang mendapat hadiah... errrr... babai..

                                                     Assalammualaikum W.B.T~

Wednesday, 28 September 2011

hari pertama bersama blog baru...

yeerr. first time guna blog.. hahha

sebelum ne.. ada jugak try2 buat blog.. tp banyak y X menjadi, ada y lupa password la.. adey.. last2.. nekad mau buat blog ne.. dan akhirnya berjaya.. hahha

guMbira rasa hati... kikikiki.....