Thursday, 31 May 2012

we are Malaysian

ASSALAMUALAIKUM WBT..


ABUDEN???... apa tu ABUDEN???.. hm.. korang nak taw.. so.. korang kena tengok video ne... hahahha~..

memang tak nak cakap banyak.. just korang tengok lah video ne.. hhe...~

hm ada satu lg.. yag korang kena tengok...


hmmm ONLY IN MALAYSIA... yeah.. di Malaysia saja ada macam ne.. hahaha~
that's why I LOVE MALAYSIA... yeah.. we are Malaysian.. and we are AWESOME!!!!

hmmmp.. korang layan k... hahha~
i like to say.. CUBA kamurang TRY TEST tingu ne video dua-dua... terbaek~(only in sabah)
(im SABAHAN)

Wednesday, 30 May 2012

.......

assalamualaikum WBT....

hm... hye semua.. sorry.. lama nda update... btw aku suda berenti kerja.. aku dah tak ajar budak tuisyen.. atas beberapa alasan tertentu.... tp still untuk kebaikan aku... memang ada baiknya aku trus kerja... tapi lebih banyak kebaikan kalau aku berenti... so.. aku suda bincang ngan mama aku dari awal lg.. so... hari jumaat yang lepas memang hari yang sesuai untuk aku bersuara untuk berenti.... lagipun ada beberapa masalah....
hm.... rasanya macam mau pegi PPD (Pejabat Pelajaran Daerah).. apply jadi guru sandaran... hhe~ sementara menunggu kemasukan U.. hhe~..
hm.. ntah lah belum terfikir lagi... rasa macam nak rest kejap.. hhe..
hmmmp ou ya... two days ago.. aku ada bincang ngan mama... aku nak pegi "JayBee"...
lagipun aku ada tengok tiket... ada tiket murah... boleh minta kat papa, hhe... tapi mama nda suru.. coz.. nanti dia tiada kawan... ayooo...
adi aku lg.. start  3 JUN ne.. dia masuk U suda... so... tu la pasal mama nda bagi...
rindu kat adik-adik aku kat JB... terutama sama si Aadeen... nda tau la... dia pandai becakap suda or belum lg... kalau dulu dia asyik-asyik wat muka blur dia.. n... "huh" "huh" "huh".. bila urg becakap dgn dia...

his smile.. his eyes "SEPET"
punya sa rindu durang :)

haiyooo.... kenapa bah ne aku.... macam aku rasa sekarang ne... laen jak rasa hati aku..
hmmmmmp :|

mmmm sedih la pulak... touching betul la kau aryph... haahha~... kasi kuat hati kw... kalau kau dapat masuk U... belajar btul2... abis belajar kau kerja kuat.. kasi gaji ribu2... hahah.. so.. lepas tu.. bolah la kw terbang sini sana... pegi la suka hati kau mau p mana ku mau pigi.. hhu~
so bersempena.. aku nda kerja sudah.. dengan rasminya.. aku kembali sebagai penganggur terhormat.... hahha~

chill.... K BAI~

Tuesday, 22 May 2012

sakit

assalamualaikum WBT..

hm... aku dpt phone call.. dari papa... dia cakap.. Aqmar sakit.. in wad sudah.. hm... tapi masa tu aku tanya.. papa cakap... belum tau lagi.. coz... dorang masa tu baru sampai kat hospital.. so.. mau cek dulu.. hmmmmp...
risau pulak ne.... so.. tunggu-tunggu.. masih jugak.. belum dapat info apa2... makin risau pulak.. mmm...
alangkah bagusnya kalau Sabah dengan JB ne dekat jak... boleh aku drive pegi sana... huh~... well.. apa bleh buat.. dah la Sabah ne ne jauh dr JB dipisahkan lagi oleh Laut China Selatan... haiyaaa~....
papa ada cakap.. y Aqmar sakit.. dia demam, muntah, n so on.. masa tu dengar macam teruk jak... Ya Allah, jangan la jadi apa2 yang nda bagus... hmmmpppp~

Aqmar.. be strong... get well soon.. okay...

VARSITY



assalamualaikum WBT...

hm.. hari ne.. aku bosan tahap gaban.. dok sorang2 kat rumah... hah.. tula.. tadi pagi.. mama aku bawa jalan2 p KK.. namau.. mau tidur kunuk.. nak sekarang... menyesal.. hahhaha~

so.. memandangkan aku tiada buat apa2 sekarang...  aku.. g album2 kawan2 FB aku.. so.. tengok punya tengok.. aku ternampaklah varsity ne yang kawan aku jual... perggh.. terbaek.. la... ada dua yang memang aku.. admire betul.. hhu~




fuh.. memang terbaekkan.. warna dia pun memang cantik... memang tak boleh blah la... aku memang suka dua2 ne.. hhu~... tapi tulah.. harga dia.. hm.. RM 100++ jugalah.. good quality mmg la.. hhu~... hahha.. terpaksa tunggu hari jadi.. baru dapat VARSITY ne.. huh~... sabar ja la... gpun tengah gumpul duit ne.. nak beli roller blade... mmm.. bila la nak tercakap hajat aku ne... lama lagi kot.. hahaha~....

mm.. okay lah... cukup untuk hari ne... hahha... pasne nak maen game.... grrrr...~ maen game sampai bosan.. bosan..bosan.. hahahah~

Monday, 21 May 2012

BBQ...


ASSALAMUALAIKUM WBT...
hm.. lama tak hangout ngan kawan2.. so.. kemarin... kitorang g beach.. BBQ.. hahha.. best.. hhohoho~
hm.. sepatutnya.. kitorang g air terjun.. tapi.. sebab jam 2 barulah semua org free... tu y g beach ja.. sebab dekat.. haha~ walaupun tak mandi pantai.. tp tepat best.... happy kuar ngan kawan2...
hm...







































 

 



















 AWESOME!!!!... haha.. timeline cover kitorang.. hahah~
zawawi, ain, jan, jila, wewek, kamil, saufi, aryph.. grrr~