Thursday, 7 February 2013

siok bah kau!

siuk bah kau. hmmp.. siuk baa main sindir menyindir sama adik aku ni.. HaHaHa~.. paling manang bah dia, Kwang Soo Papar baitu, lama juga aku nda jumpa dia, sebulan juga laa suda.. huhu~ siap plan mau jumpa ni hari, abis laa begusti laa lagi ni.. HaHaHa~... kemarin dia birthday, 7 Febuary. trus tenampak sindirian dia tadi pagi, pasal nda datang rumah dia kemarin masa birthday dia. ala bukan nda mau datang, tapi tau laa.. busy bah, abah (grandpa) lagi balik sabah.. nah.. mmg bz habis laa baa~.. HaHaHa~ harini pun kira busy bah juga, mana lagi mau pigi UITM, mau pigi MAS lg urus boarding pass abah, mau pigi urus mama aku punya urusan lagi. adui.. tapi tatap juga aku brusaha mau jumpa geng karas aku tu.. mama angkat aku lg yang di Brundong sama di Buang Sayang, punya lama suda aku nda jumpa, adui mesti dorang rindu sama aku ni kan.. HAHAHA PERASANTAN!!!.hmmmp.. pepagi jumaat yang mulia ni, aku mau turun keja lagi mau kasih bersih halaman rumah, sebab anak jiran aku nak kawin dah.. HaHaHa~... jadi.. kena la bersihkan halaman rumah yang memang semak dah tu, al maklumlah tinggal dikampung , HoHoHo~.. hmmp.. okay sampai disini sahaja ah..  SEKIAN.

No comments:

Post a Comment