Tuesday, 19 August 2014

selamat pengantin baru

yeah.. sorang lagi kawan aku naik kejinjang pelamin.... bermakna usia semakin meningkat... selamat pengantin baru
 aan + atoi
 ihihi..
sedikit gambar majlis perkahwinan dan sedikit selfie dari kami untuk anda .. selamat menonton..ahhha.. gitu kunun...huhuh














The Kura Team

ASSALAMUALAIKUM..

nah ni enrty yang aku cakap pasal hari raya dengan kawan aku tu.. ni lah The Kura Team yang aku cakap.. ni kurang sorang . yang pali tua dalam ni group...
ceritanya bermula mcm ni... perjumpaan kami secara tidak dirancang sebenarnya..hihi..
hari semakin hari kami makin rapat.. bermula dengan "berjoging".. hihi... jaga kesihatanlah katakan....... hari pertama kami berjoging.. kami makan mangga depan dewan salleh sulong sini pekan papar.. hihihi... terbaikkan..dari situ kami jadi rapat..

Dalam gambar ni bermula dari kiri, bob, aku, hawa,eirani,azura,eqkha, faisma, kak mum, echap, dan rifdi... bro paling besar tiada... nan...
tapi apa apa pun raya kami memang meriah.. sangat meriah.. hhihihi




banyak lagi gambar tapi biarlah aku upload sikit ja hihihi
Assalamualaikum..

ni gambar masa Sambutan Hari Raya di tempat aku kerja sekarang. di Pejabat Pergigian kawasan Penampang.
yang sama sama aku bergambar ni mama alya.. alya tu geng akudr aku form 1 hihi.. hihihi



 bergambar sakan kami masa ni hihihi


orang sibuk sibuk makan kami sibuk bergambar. okay dari kanan tu DR cho salah seorang doktor tempat aku kerja, next tu kak jannet, dia JT (Juru Teknologi Pergigian) di sini, and next tau sudah kan.. mama alya dia sister dekat sini.. dan aku.. hihi

 ni gambar sebelum majlis bermula.. hihihi sempat lagi begambar.. belum besongkok sama bsamping ni hihihi

next ada lagi.. tunggu di next entry.. beraya bersama "The Kura Team"


aku suka berselfie


assalamualaikum...
nampak kamu tu kebosanan yang melanda diri ini... aku memang suka selfie HaHaHa
kalau kamu suka selfie ya  kita geng,, tp sejak kamera hp aku rosak jarang sekali aku selfie  ahhaha..
kalau kamu rajin tengok instagram (siap highlight lagi) aku konform hairan jarang jarang suda aku update gambar. kamera hp rosak ... tp nda pa aku akan kembali dengan gambar gambar lagi semat,.. hihihi
bukan apa.. daripada kau terjebak dengan benda nda baik bagus kau berselpi sana.. ahha.. tapi lagu bagus kamu buat benda berfaedahlah.. nda juga buli tu telampau berselpi.. gila nanti hahaha

apa apa pun aku sudah tamat tekad mau beli iphone paling cincai pun iphone 4s laa ba kan.. walaupun cita cita aku ni dari taun lepas.. masi belum tercapai.. aku tetap teruskan.. apa boleh buat.. bila keperluan melebihi kehendak.. so  aku dulukan keperluan yang penting.. jadi kurang simpanan mau beli iphone,, nda pa insyallah dimana ada usaha disitu pasti ada jalan.. hihihihi...

bah tengoklah kau gambar aku berselpi..ahhhaha..
(sebarang komen yang berunsur tidak baik adalah sangat dilarang)












assalamualaikum.......

hai apa khabar? long time no see kan.. maklumlah aku sudah ada komitmen dengan kerja hihi.. jarang ada masa mau bukan blog.. perggh.. hapak sudah blog aku.. haha apa apa pun aku maulah upload bberapa gambar kenangan hihi..btw next enrty aku upload k ..hihi