Tuesday, 19 August 2014

The Kura Team

ASSALAMUALAIKUM..

nah ni enrty yang aku cakap pasal hari raya dengan kawan aku tu.. ni lah The Kura Team yang aku cakap.. ni kurang sorang . yang pali tua dalam ni group...
ceritanya bermula mcm ni... perjumpaan kami secara tidak dirancang sebenarnya..hihi..
hari semakin hari kami makin rapat.. bermula dengan "berjoging".. hihi... jaga kesihatanlah katakan....... hari pertama kami berjoging.. kami makan mangga depan dewan salleh sulong sini pekan papar.. hihihi... terbaikkan..dari situ kami jadi rapat..

Dalam gambar ni bermula dari kiri, bob, aku, hawa,eirani,azura,eqkha, faisma, kak mum, echap, dan rifdi... bro paling besar tiada... nan...
tapi apa apa pun raya kami memang meriah.. sangat meriah.. hhihihi




banyak lagi gambar tapi biarlah aku upload sikit ja hihihi

No comments:

Post a Comment