Sunday, 23 September 2012

cuti sambutan hari Malaysia (Tamparuli)

Hai =)

hmmp.. btw 15 until 17 September tu aku, adik, mama n staff d ofis dia buat trip pegi Tamparuli, Kundasang and Ranau.. jyeah \m/

destinasi pertama of cos la tamparulikan.. hm kami pegi Rumah Terbalik (UPSIDE DOWN HOUSE)... hmmp.. ok laa juga.. cuma nda puas hati yang tu untuk masuk kena bayar RM 10.. mahal siot!... suda la mahal.. nda boleh ambil gambar dalam rumah lagi tu... tp sebab nak masuk juga.. hm nda pa laa.. sekali sekala juga kan..

tapi nda pa la.. sempat jugak ambil gambar sikit... doh.. sikit.??. HaHaHa.. boleh tahan sikit (SEBALIKNYA) gambar aku ambi.. memang sikit HaHaHa~

kejap.. kejap.. kamurang mesti tengok dulu gambar Rumah Terbalik tu ah, lepas tu baru continue cerita tyme di kundasang pula =)


















 




No comments:

Post a Comment