Wednesday, 2 May 2012

hari yang padat.

assalamualaikum..

hmmmp.. hari ni jadual aku sangat padat....
pagi tadi.. kawan aku c KAMIL HADI kol.. dia bawa kuar g makan.. so... aku pun kluar la..




dah sampai pekan... c kamil ne bar habis latihan memandu, maklumlah.. baru ambil lesen.. hhe~so ini 1st time dia drive dari pusat latihan sampai pekan....
so dia ceritalah kat aku.. punyalah dia excited, dia tak sangka yang dia boleh bawa kreta...
hahha baru nak percaya.. aku dah kata, memandu memang kacang.. janji fokus... haha~
so kitorang lepak kat kedai kawan kitorang kat restoran shaffie... tapi masa tu kedai kawan kitorang ne ramai pelanggan.. jadi.. kawan kitorang y sorang ne c SAUFI bz skit... susah nak lepak lama sikit ngan kitorang... haha... nda pa la.... kami faham jugak 2.. hahah~


so... dah habis makan kitorang plan nak balik, aku dapat gak phone call dari member aku sorang ne kat balai c SHAH.. dia cakap HARI NI ADA LATIHAN, JANGAN LUPA DATANG... aku cakap kat dia.. jam 4.. so dah set masa.. haha.. memandangkan masa baru pukul 1.. so.. aku decide nak balik rumah dulu.. amik lappy n so on...
kitorang g isi minyak kreta...  kamil blanja isi minyak.. haha~
jadi aku nak test org y excited ne driving.. so.. aku bawak dia g jalan yang lapang.. memang tiada kreta...
bila dia dah start drive.. mula2.. gear 1... okay. fine... BAGUS.. enjin kreta tak mati.. fuh.. permulaan yang agak bagus.. haha~ so... bila aku start suruh tukar gear 2.. nah... kreta dah tak stabil.. terhenjut-henjut... "FAIL".. hahahah~
dari cara dia bawa kreta.. dia memang tak rilex.. xpa la cuba laen kali...


so... lepas tu.. aku hantar dia balik.... n akupun terus g balai polis, lepak kat sana.. jam pun baru pukul 2... aku lepak kat pejabat, apa lagi.... ONLINE lah.. bosan kn.. masa tu ada gak kawan aku.. c ELAN n kawan dia RAIHAN... lepak kat pejabat mama dia.. hahaha~
so..bila dah jam 4.. aku ngan elan pun g lah latihan... masa tu shah pun ada.. so.. latihan sampai jam 6... hampir terlupa.. aku ada janji ngan kawan aku yang kami nak pegi jonging kat padang.. haha~ so.. contact dorang.. tanya kat mana.. n jumpa kat padang pekan... masa tu.. aku, SAUFI, FAIZUN, dengan BONEY...
pergh.. 1st round.. kitorang jalan ja... 2nd round.. dah start joging... pergh.. 2 round jak kami joging... lepas 2.. start jalan lagi.. hahaha.. okaylah.. boleh.... tapi teruk gak masa tu.... jalan pun dah tak betul.. hahah~


hm.. jam 7 macam tu.. aku balik balai, dekat jak.. jalan kakilah... sampai kat rumah perkep.. dorang yang laen masih lagi latihan.. so.. ak mandi jak.. n 7 setengah aku g kelas plak.. perrrgh... penat tak terhingga.. non stop hahaha~
bila kat kelas.. memang rasa lemahnya badan.. tp sebab semangat kuat.. hilang semua penat tu..


tuition hari ne... okaylah.. imprive dorang punya spelling... walaupun teruk, aku tetap mencuba... kadangII akupun ada gak salah.. hahaha~.. well.. cigu nda bertauliah kan.. hahha...

hmm.. apa.apapun masa aku taip blog ne.. mata aku memang dah berat gila.. penat seharian.. so.. aku patut tido.. hahha~


ne gmbr tuition hari ne..


hhaha muka-muka binggung... susah kuiz hari ne...


btw... aku dapat ne... dari student aku... hahha...
"
BAGI_BAGI" nama stik ne.. pelik.. so.. kenalah share nagn korang ne kan.. hm
okay lah.. nah..
aku share gambar.. okay kn.. hahah~

sleep time.. K BAI!

No comments:

Post a Comment